Tajomstvo cára Coburga

PRÍPRAVA 30min   I  VARENIE 10min   I    PORCIE 4


suroviny:

600 g jelenieho stehna

3 sterilizované uhorky

2 kapie

1 veľkú cibuľu

200 g hrášku

5 lyžíc kečupu

3 lyžice worcestrovej omáčky

2 lyžičky mletého čierneho korenia

2 lyžičky korenia čili

1,5 lyžičky soli

2 lyžice rumu

olej


príprava:

Jelenie stehno nakrájame na rezance, pridáme na rezance nakrájané uhorky, kapiu, nadrobno pokrájanú cibuľu, hrášok, kečup, worcestrovú omáčku, mleté čierne korenie, čili, soľ, rum. Všetko premiešame a dáme odležať. Odležanú zmes dáme na panvicu s horúcim olejom a za stáleho miešania smažíme asi 6 minút. Podávame s varenými zemiakmi a ozdobíme žeruchou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *